Fotovoltaica

Realitzem instal·lacions i manteniment d’energia solar fotovoltaica per a connexió a la xarxa elèctrica, amb o sense autoconsum. També oferim solucions per a auto-abastiment en llocs aïllats sense accés a l’electricitat de la xarxa.

Ens encarreguem de tot el procés, incloent la gestió dels permisos i les legalitzacions necessàries. A més, garantim una excel·lent qualitat i experiència en els nostres serveis.

Les instal·lacions que oferim són les següents:

  1. Energia solar fotovoltaica amb autoconsum o sense: Aquesta opció implica una instal·lació connectada a la xarxa que permet utilitzar immediatament l’energia generada pel sistema. Gràcies a les noves regulacions (RD244/2019), ara també podem beneficiar-nos de la compensació mensual simplificada, la qual cosa ens permet reduir entre un 30% i un 50% de la factura elèctrica. En cas de disposar de bateries, aquest percentatge pot arribar al 70-90%. A Gira-sol, recomanem una gestió eficient de l’energia elèctrica per aconseguir estalviar fins al 100% de la part del consum en la factura.
  2. Energia solar fotovoltaica per a autoabastiment (sistemes autònoms): Aquesta opció és adequada per a llocs on no hi ha subministrament elèctric de la xarxa. En aquest cas, podem proporcionar-te una instal·lació aïllada de la xarxa perquè puguis ser autosuficient energèticament. Simplement explica’ns els teus consums i les teves necessitats, i nosaltres ens encarregarem d’avaluar les possibilitats i dissenyar una instal·lació adaptada a les teves necessitats. Tenim una àmplia experiència en diferents tipus d’instal·lacions autònomes, la qual cosa ens permet oferir solucions diverses adaptades a la situació i al pressupost de cada client. En l’actualitat, disposem d’opcions avançades d’autonomia i automatització en aquest tipus d’instal·lacions. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem tots els detalls amb molt de gust!

Contacte amb nosaltres per mes informació