Qui som

Som una cooperativa de treball associat dedicada a la instal·lació i manteniment de sistemes d’energies renovables.

Des de l’any 2007, treballem per un món energèticament sostenible promovent les energies renovables i la construcció natural.

L’entitat va néixer amb la finalitat de promoure la sostenibilitat i l’ecologia en un món cada cop més just. Els seus orígens es remunten a l’auge de la consciència sobre el canvi climàtic i la necessitat de prendre accions per mitigar-lo. Es va crear amb l’objectiu de fomentar l’ús d’energies renovables i promoure l’eficiència energètica com a eines per combatre el canvi climàtic i preservar el nostre planeta per a les futures generacions. Des de llavors, l’entitat ha treballat per difondre coneixement i conscienciar sobre aquests temes, promovent la implementació de pràctiques sostenibles i advocant per un món més verd i equitatiu.

L’equip consta de professionals amb molts anys d’experiència en el sector de les renovables, que han treballat sobretot a Catalunya. Però també cal esmentar la feina feta a l’estranger sobretot en el camp de la cooperació internacional. (Anglaterra, Senegal, Brasil, Argentina, Perú, Equador, India…)

pVlPVVj4TAJdNEa3vH4TQKJh-a1NQbJFw-J3rsVRuh0

Contacte amb nosaltres per mes informació